Ποκάρα, προορισμός περιπέτειας και αναψυχής

Ποκάρα, προορισμός περιπέτειας και αναψυχής

Share

Η Ποκάρα είναι ο νούμερο 1. προορισμός περιπέτειας και αναψυχής του Νεπάλ,

μια πύλη για ταξίδια στην περιοχή Αναπούρνα με άφθονη ψυχαγωγία για μεμονωμένους ταξιδιώτες και τις οικογένειές τους.

Στη Ποκάρα μπορείτε να ζήσετε: μια βαρκάδα με θέα τα βουνά, πεζοπορία, βόλτες με πόνυ, αλεξίπτωτο πλαγιάς ή απλά να χαλαρώσετε στη λίμνη με εκπληκτική θέα στην Αναπούρνα.

Η Ποκάρα θα σας κατακλύσει με τη φυσική της ομορφιά, παρέχοντας σας εξαιρετικές φωτογραφίες. Περπατήστε κατά μήκος των ακτών της λίμνης Fewa απολαμβάνοντας το πράσινο γύρω σας και μια εκπληκτική πανοραμική θέα των υψηλών κορυφών των Ιμαλαΐων της Αναπούρνας που αντανακλούν στη λίμνη. Πολύχρωμες ξύλινες βαρκούλες προσθέτουν χρώμα καθώς τα αλεξίπτωτα καταφτάνουν από πάνω. Η πτήση και η κωπηλασία πάνω από τη λίμνη είναι πιθανότατα ένα από τα κυριότερα σημεία της ταξιδιωτικής σας εμπειρίας στο Νεπάλ.

Η Ποκάρα είναι γνωστή ως σημείο εκκίνησης για διάφορα μονοπάτια πεζοπορίας και εκδρομές στην Αναπούρνα. Οι περισσότεροι από τους πεζοπόρους έχουν τη Ποκάρα ως την πρώτη στάση τους, ή ως χαλαρωτικό σταθμό πριν ξεκινήσουν για σοβαρό περπάτημα-trekking στα βουνά

Υπάρχουν πολλά καταστήματα με σουβενίρ στο κέντρο της αγοράς καθώς η Ποκάρα παράγει μερικές από τις καλύτερες χειροτεχνίες στη χώρα.

Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες για να ασχοληθείτε γύρω από την πόλη. Μια σύντομη πεζοπορία στο Sarangkot συνιστάται ιδιαίτερα, με εκπληκτική θέα στα εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα, την ανεπανάληπτη ανατολή του ηλίου, και ολόκληρης της πόλης κάτω. Ο καταρράκτης Davis, ένας πανέμορφος καταρράκτης στην πόλη είναι μια άλλη εκδρομή που δεν πρέπει να χάσετε.

Η Ποκάρα έχει επίσης εξελιχθεί ως προορισμός περιπέτειας την τελευταία δεκαετία, προσφέροντας τα πάντα από τις πτήσεις με υπερελαφρά αεροσκάφη μέχρι το αλεξίπτωτο πλαγιάς ,skydiving, ziplining μέχρι το bungee jumping, η Ποκάρα είναι ένα πλήρες πακέτο διακοπών για τέλειες διακοπές.

Ασε το νερό και τα βουνά να δράσουν μέσα σου και να σου θυμίσουν…


Share

Αφήστε ένα σχόλιο